Aras Textile

Любими

За нас

Арас- Текстил ООД  е създадена  през  2001 година . Компанията е разположена на територията на град Харманли и  разполага с изградена производствена и складова база с големина 25 000 кв.метра , оборудвана с нови, професионални машини, с висока производителност. Производствената част на фирмата разполага с  машини за производство на вата,  компютъризирани машини за капитониране, индивидуални машини за прошиване на олекотени завивки , машини за кроене,  линия за пакетиране и производствена линия за възглавници.

Имаме дълга история на надеждност и опит в проектирането, създаването, производството, търговията на едро и дребно както на вносни, така и на местно произведени артикули. Опитът ни позволява да постигнем целта си да доставим стойност на нашите клиенти, като предоставяме стоки с първокласно качество на изключително конкурентни цени. Работим с  надеждни доставчици, както вътрешни, така и международни. Освен това ние сме компания с най-високи нива на контрол на качеството и производствени стандарти.

Нашите продукти олицетворяват по-високите нива на комфорт, качество и здраве, които могат да се намерят само в специализирани производители като нас. Разчитаме на препоръките на нашите много доволни клиенти за нашия бизнес да се разрастваме и се надяваме, и вие да се насладите на качеството на нашите продукти.

Юридическо име на фирмата: Арас- Текстил ООД, сред клиентите си представляваната от нас компания се познава с производството на следните марки: TAÇ; LINENS; KRISTAL; FRENCHOME; KAZEL; ÖZDILEK ; TULIPA; HALLEY.

 БУЛСТАТ/ЕИК: 126567126

Контакти
0877 586 898
[email protected]
гр. Харманли, "Гаров район", 8