Aras Textile

Любими

 • Олекотена завивка Kazel, Premium
 • Олекотена завивка Kazel, Premium
Олекотена завивка Kazel, PremiumОлекотена завивка Kazel, Premium

Зимна олекотена завивка Kazel, Premium, 135x200

60,00 лв.

SKU: 10

Марка: KAZEL

Категория: Олекотени завивки

Олекотената завивка Kazel, Premium ви предоставя изключителен комфорт и уют в спалнята, като същевременно ви предлага качеството и издръжливостта, които заслужавате. Този модел е създаден с най-високи производствени стандарти и е проектиран, за да отговаря на вашите изисквания за перфектен сън.

Изработена от 100% микрофибър и силиконови фибри, Kazel, Premium ви предлага мекота и нежност, които правят вашия сън спокоен и уютен през цялата година. С по-голям грамаж за пълнеж (450гр. М2 при Premium модела срещу 380гр. М2 при Classic) тази завивка осигурява по-добра плътност и топлина за вас.

Една от ключовите и най-важни характеристики на завивката е нейната мека и уютна текстура, която ви обгръща с усещане за спокойствие и комфорт. Леката ѝ материя не само поддържа перфектна топлина, но и осигурява дишаща повърхност, която е идеална за всеки сезон.

Специално разработените фибри в пълнежа предотвратяват деформация след всяко пране, запазвайки завивката ви в перфектно състояние за по-дълъг период от време.

Микрофибърът, използван като материал за калъфа на завивката, е изключително устойчив на пране при висока температура и позволява бързо съхнене, запазвайки своята форма и качество.

Към завивката е включена чанта с цип, която гарантира удобно и сигурно съхранение на завивката, осигурявайки защита от прах и влага. Чантата прави Kazel, Premium перфектен избор за дългосрочно съхранение и защита на вашата завивка.

Олекотената завивка Kazel, Premium предоставя не само уют и комфорт, но и високо качество и издръжливост. Изберете Kazel, Premium, за оптимален домашен уют през цялата година.

Инструкции за употреба:

1. Препоръчително е преди първото ѝ използване, олекотената завивка да бъде извадена от опаковката и разположена върху леглото за 4-5 часа, за да разгърне обема си.

2. Със сигурност към олекотената завивка е пришит етикет, на който е посочено как и при каква температура трябва да се пере тя. Съвременните перални имат редица режими и функции за пране. За да изперете завивката си, трябва просто да изберете правилния режим и да настроите температурата. Последната не бива да надвишава 40 градуса. Ползвайте прах или течен препарат за деликатни тъкани, той не бива да съдържа избелващи вещества и реагенти.

3. Олекотените завивки издържат редица пранета, запазвайки първоначалния си вид. При пране силиконовите влакна не се деформират и не образуват бучки. Материалът запазва мекостта и еластичността си и бързо се възстановява. След старателно изплакване и изцеждане на центрофуга завивката изсъхва доста бързо.

4. След пране извадете завивката от пералнята и леко я разпънете. Оставете я да се суши разпъната по естествен начин. Периодично преобръщайте и разтръсквайте завивката. Препоръчително е да я перете веднъж на три месеца.

5. Олекотената завивка е подходяща за сушене в сушилня.

6. Олекотената завивка не е подходяща за гладене.

7. Олекотената завивка не е подходяща за химическо чистене.

8. Олекотената завивка е подходяща за употреба през всеки сезон.

 • Марка
  • Kazel
 • ЦвятБял
 • Материал (калъф)
  • Микрофибър
 • Материал (пълнеж)
  • Силиконови фибри
 • Размер135x200 см
 • Грамаж (пълнеж)
  • 450гр. М2