Aras Textile

Любими

 • Капитонирана възглавница KAZEL, 1100 гр.
 • Капитонирана възглавница KAZEL, 1100 гр. 50х70 см
Капитонирана възглавница KAZEL, 1100 гр.Капитонирана възглавница KAZEL, 1100 гр. 50х70 см

-50 %

Капитонирана възглавница KAZEL Premium 1100 гр. 50х70 см.

30,00 лв.

14,90 лв.

SKU: 2

Марка: KAZEL

Категория: Възглавници

Капитонираната възглавница KAZEL, Premium е едно от най-добрите решения за перфектен сън и максимално удобство през цялата нощ. Произведена с висококачествени материали и специална технология, тази възглавница е създадена да осигури на своите потребители безкомпромисно качество и комфорт.

Изборът на материали е от съществено значение за качеството на една възглавница, и KAZEL, Premium не прави компромиси в това отношение. Калъфът на възглавницата е изработен от микрофибър, химическо влакно с изключително тънки нишки. Това осигурява нежна и приятна за допир повърхност, която подпомага удобството по време на сън. Възглавницата е капитонирана, което не само ѝ придава изискан външен вид, но и я прави много по-здрава от обикновените възглавници.

Пълнежът на възглавницата е направен от силиконови фибри, които осигуряват мекота и подкрепа за главата и шията през цялата нощ. Тези влакна са много тънки и гъвкави, което позволява на възглавницата да се адаптира към формата на главата и шията, осигурявайки подходяща поддръжка, съобразена с вашата индивидуалност.

Едно от основните предимства на капитонираната възглавницата KAZEL, Premium е нейната универсалност. Тя е идеална за всекидневна употреба, независимо дали спите по гръб, настрани или по корем. Степента й на твърдост е мека, което я прави подходяща за тези, които предпочитат възглавници със средна височина.

Но предимствата на възглавницата KAZEL, Premium не приключват само с комфорта и поддръжката, която осигурява по време на сън. Благодарение на висококачествените материали и производствения процес, възглавницата запазва своите качества и след многократна употреба.

Създадена с грижа и внимание към детайлите, възглавницата KAZEL, Premium е инвестиция във вашия комфорт и качество на сън. Разчитайте на нея, за да се събуждате свежи и отпочинали всяка сутрин.

Произход: произведена в България.

 

Инструкции за употреба:

1. Със сигурност към възглавницата е пришит етикет, на който е посочено как и при каква температура трябва да се пере тя. Съвременните перални имат редица режими и функции за пране. За да изперете възглавницата си, трябва просто да изберете правилния режим и да настроите температурата. Последната не бива да надвишава 30 градуса. Ползвайте прах или течен препарат за деликатни тъкани, той не бива да съдържа избелващи вещества и реагенти.

2. Възглавниците издържат редица пранета, запазвайки първоначалния си вид. При пране силиконовите влакна не се деформират и не образуват бучки. Материалът запазва мекостта и еластичността си и бързо се възстановява. След старателно изплакване и изцеждане на центрофуга възглавницата изсъхва доста бързо.

3. След пране извадете възглавницата от пералнята и леко я разпънете. Оставете я да се суши разпъната по естествен начин. Периодично я преобръщайте и разтръсквайте. Препоръчително е да я перете веднъж на три месеца.

4. Възглавницата е подходяща за сушене в сушилня.

5. Възглавницата е подходяща за гладене.

6. Възглавницата не е подходяща за химическо чистене.

7. Идеална за тези, които предпочитат възглавници със средна височина.

8. Подходяща за спане в легнало положение, настрани и по гръб.

9. Помага за предотвратяване на образуването на алергии.

 • Марка
  • Kazel
 • Материал (калъф)
  • Капитониран микрофибър
 • Материал (пълнеж)
  • Силиконови фибри
 • Размер50х70 см
 • Грамаж (пълнеж)1000гр.