Aras Textile

Любими

 • Възглавница KAZEL, Ascot Gold
 • Възглавница KAZEL, Ascot Gold 50х70 см
 • Възглавница KAZEL, Ascot Gold 50х70 см
 • Възглавница KAZEL, Ascot Gold 50х70 см
Възглавница KAZEL, Ascot GoldВъзглавница KAZEL, Ascot Gold 50х70 смВъзглавница KAZEL, Ascot Gold 50х70 смВъзглавница KAZEL, Ascot Gold 50х70 см

-25 %

Възглавница KAZEL, Ascot Gold 50х70 см

40,00 лв.

29,90 лв.

SKU: 3

Марка: KAZEL

Категория: Възглавници

Описание

Възглавницата KAZEL, Ascot Gold представлява перфектното решение за вашия спокоен сън и отлично възстановяване през нощта. Създадена с внимание към детайлите и използвайки най-висококачествени материали, тази възглавница обещава уникално усещане за комфорт и подкрепа на позицията на главата.

Калъфът на възглавницата е изработен от 100% памучна тъкан, която предлага мекота и приятно докосване към кожата. Памукът е известен с високата си въздухопропускливост и способността си да регулира температурата, което го прави идеален избор за спалното ви обзавеждане през цялата година. Ранфорсът, използван за вътрешната подплата на възглавницата, осигурява устойчивост и дълготрайност на продукта, гарантирайки ви удобство всяка нощ.

Освен висококачествените материали, използвани за изработката на възглавницата, тя разполага и с иновативен пълнеж от полиестер - технология перлени топчета. Този тип пълнеж е изключително мек и пухкав, като същевременно осигурява подкрепа и комфорт за главата и шията ви. Полиестерните влакна са хипоалергенни и устойчиви на влага, което гарантира дълготрайността и свежестта на вашата възглавница.

Степента на твърдост на възглавницата е умерено твърда, което я прави подходяща за тези, които предпочитат по-твърди възглавници със средна височина. Тя е идеална за спане в легнало положение, настрани или по гръб, предоставяйки ви оптимална поддръжка през цялата нощ.

Произведена в България с най-високи стандарти на качество и удобство, възглавницата KAZEL, Ascot Gold е не просто аксесоар за добра дрямка, а инвестиция във вашето благополучие и удовлетворение. Разкошната комбинация от памук и иновативен пълнеж от полиестер е гаранция за възстановяващ, спокоен и комфортен сън.

 

Инструкции за употреба:

1. Със сигурност към възглавницата е пришит етикет, на който е посочено как и при каква температура трябва да се пере тя. Съвременните перални имат редица режими и функции за пране. За да изперете възглавницата си, трябва просто да изберете правилния режим и да настроите температурата. Последната не бива да надвишава 30 градуса. Ползвайте прах или течен препарат за деликатни тъкани, той не бива да съдържа избелващи вещества и реагенти.

2. Възглавниците издържат редица пранета, запазвайки първоначалния си вид. При пране полиестерът (технология с перлени топчета) не се деформира и не образува бучки. Материалът запазва мекостта и еластичността си и бързо се възстановява. След старателно изплакване и изцеждане на центрофуга възглавницата изсъхва доста бързо.

3. След пране извадете възглавницата от пералнята и леко я разпънете. Оставете я да се суши разпъната по естествен начин. Периодично я преобръщайте и разтръсквайте. Препоръчително е да я перете веднъж на три месеца.

4. Възглавницата е подходяща за сушене в сушилня при ниска температура.

5. Възглавницата не е подходяща за гладене.

6. Възглавницата не е подходяща за химическо чистене.

7. Идеална за тези, които предпочитат по-твърди възглавници със средна височина.

8. Подходяща за спане в легнало положение, настрани и по гръб.

9. Помага за предотвратяване на образуването на алергии.

 • Марка
  • Kazel
 • Материал (калъф)
  • 100% Памук Ранфорсе вътрешна подплата
 • Материал (пълнеж)Полиестер- Технология перлени топчета
 • Размер50х70 см
 • Грамаж (пълнеж)
  • 850гр.
 • Бие
  • Златно